Gravel bike Trek Checkpoint SL 6 - matte trek black

Checkpoint SL 6 je karbonové kolo na štěrk, které se ničeho nezalekne. Dosáhnete na něm míst, o kterých se vám na běžném silničním kole ani nesnilo. Patří k nim zablácený cíl nejparádnějších závodů na štěrku. Lehký rám z karbonu OCLV s prvkem IsoSpeed tlumícím nerovnosti štěrkového povrchu, kompletní pohon Shimano Ultegra a extra úchyty na výstroj a příslušenství činí z kola Checkpoint SL 6 nesmírně výkonný stroj na štěrk, které je nejlepší volbou pro nejnáročnější dobrodruhy na jakýchkoli cestá Více

Prodej produktu ukončen.

Vyberte si prosím podobné zboží.

Základní informace

Kategorie Silniční kola
Určení pánské
Značka TREK
Katalogové číslo 28488_A
Aktuální U některých kol může dojít ke zpoždění 6-10 dní při stavbě. V takovém případě vás budeme kontaktovat.

Technické parametry

Barva rámu černá
Průměr kol 700c
Konstrukce Bez odpružení
Sezóna 2020
Opotřebení nové
Modelová řada Checkpoint
Pokročilost jezdce Sportovní
Materiál rámu karbon
Brzdy kotoučové brzdy
Rychlosti/převody 2x11
Hmotnost 9.14 kg
Velikosti 52, 49, 54, 56, 58, 61
Rám 500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, tapered head tube, Control Freak internal routing, Ride Tuned Seatmast, 3S chain keeper, rack and fender mounts, flat mount disc, Stranglehold dropouts, 142x12mm thru axle
Vidlice Checkpoint carbon, tapered carbon steerer, rack mounts, fender mounts, flat mount disc, 12
Přední plášť Bontrager GR1 Team Issue umožňující použití bezdušových plášťů, vysoce odolné bočnice, 120 tpi, aram
Zadní plášť Bontrager GR1 Team Issue umožňující použití bezdušových plášťů, vysoce odolné bočnice, 120 tpi, aram
Kliky / Převodníky Shimano Ultegra R8000, 50/34 (compact)
Střed Trek BB90
Řazení Shimano Ultegra R8020, 11 speed
Přesmykač Shimano Ultegra R8000, braze-on
Přehazovačka Shimano Ultegra RX800, Shadow Plus clutch, long cage, 34T ma
Kazeta Shimano Ultegra HG800-11, 11-34, 11 speed
Brzdy specifikace Shimano Ultegra R8070 hydraulic disc
Řídítka Bontrager Elite IsoZone VR-CF, alloy, 31.8mm
Gripy Bontrager Supertack Perf tape
Představec Bontrager Pro, 31.8mm, Blendr compatible, 7 degree
Sedlo Bontrager Arvada Comp, steel rails
Sedlovka Bontrager Ride Tuned carbon seatmast cap, 20mm offset

Popis produktu

Checkpoint SL 6 je karbonové kolo na štěrk, které se ničeho nezalekne. Dosáhnete na něm míst, o kterých se vám na běžném silničním kole ani nesnilo. Patří k nim zablácený cíl nejparádnějších závodů na štěrku. Lehký rám z karbonu OCLV s prvkem IsoSpeed tlumícím nerovnosti štěrkového povrchu, kompletní pohon Shimano Ultegra a extra úchyty na výstroj a příslušenství činí z kola Checkpoint SL 6 nesmírně výkonný stroj na štěrk, které je nejlepší volbou pro nejnáročnější dobrodruhy na jakýchkoli cestách.

Je pro vás vhodné, pokud…
Brousíte si zuby na závody Dirty Kanza, Land Run 100 a Trans Iowa. Je vám jasné, že na tato impozantní dobrodružství budete potřebovat ten nejpřizpůsobitelnější stroj na štěrk. Rovněž se vám líbí představa jediného kola, které je tak univerzální, že vyniká při závodech na štěrku, silničních jízdách za dobrodružstvím, několikadenních bikepackingových výletech či ostatních vyjížďkách.

Získáte toto vybavení
Rám z karbonu OCLV řady 500 se zadním prvkem IsoSpeed, kompletní sada Shimano Ultegra, výkonné hydraulické kotoučové brzdy s úchytem Flat Mount, kotoučová kola Bontrager Paradigm Comp Disc s pevnými osami 12 mm a široké pláště na štěrk 700x40 Bontrager GR1 Team Issue umožňující použití bezdušových plášťů, které zajišťují extra trakci a stabilitu. Vnitřní vedení lanek Control Freak a karbonový sedlový nástavec.

Na závěr
Nejlepší karbonové kolo Trek na štěrkové povrchy pro nejdelší jízdy, nejdrsnější silnice a největší dobrodružství. Je lehké, rychlé, pohodlné a osazené díly, které se osvědčí v náročném terénu. Například vylepšenou sadou kol Bontrager Paradigm s kompletním pohonem Shimano Ultegra.

Proč si je zamilujete

  • Pružící prvek IsoSpeed vyhlazuje nerovnosti štěrkového povrchu. Můžete tak vyrazit dále, objevovat nová místa a vydržet déle svěží.
  • Je to nesmírně univerzální stroj vyhovující řadě jízdních stylů, a to včetně jízd po štěrku, několikadenních bikepackingových výletů i každodenního dojíždění.
  • Extra úchyty na horní rámové trubce, sedlové trubce a po obou stranách spodní rámové trubky usnadňují převážení více výstroje a vody.
  • Patka Stranglehold umožňuje snadnou optimalizaci geometrie nebo přepnutí na singlespeed.

Technologie a funkce:

  • 500 Series OCLV:
    Řada karbon OCLV 500 se vyznačuje jedinečným vyvážením nízké hmotnosti, odolnosti a tuhosti, které je charakteristické pro propracované technologie používané při výrobě rámu, jimiž se značka Trek odlišuje od konkurence.

  • Zadní pružicí prvek IsoSpeed:
    Základem technologie kol pro vytrvalostní závody značky Trek zaměřené na pohodlí je pružicí prvek IsoSpeed, který je výsledkem 18měsíční studie výkonnosti závodního kola na náročných silnicích a vlivu tohoto výkonu na jezdce.

  • Diskové brzdy s úchytem Flat Mount:
    Nové diskové brzdy Flat Mount jsou elegantnější, lehčí a menší než tradiční diskové brzdy a poskytují mimořádný výkon a účinnost i v drsných podmínkách.

  • 12 mm pevná osa:
    12 mm přední pevné ose je řízení přesnější pro lepší ovladatelnost a rychloupínáky usnadňují vyjímání kol.

  • Ochrana Carbon Armor:
    Někdy se hodí extra ochrana, proto jsme vyvinuli vnější lehkou a současně tuhou externí polymerovou vrstvu Carbon Armor. Poskytuje další úroveň zajištění, když víte, že dolní rámová trubka bude vystavena nepříznivým podmínkám.

  • Patky Stranglehold:
    Vodorovně výsuvné patky s četnými zajišťovacími mechanizmy umožňují výběr neklouzavých jednorychlostních či více rychlostních možností a použití geometrie vhodné pro styl daného jezdce.

  • Sedlovka optimalizovaná pro jízdu:
    Naše sedlovka optimalizovaná pro jízdu bez potřeby řezání je navržená pro velkou zátěž profesionálních závodů. Jedná se o nejlehčí a současně nejpohodlnější řešení pro každodenní výkon a pohodlí bez ohledu na náročnost silnic či jízdy.

  • Ráfky umožňující použití bezdušových plášťů: Bontrager TLR je prvním plně integrovaným systémem bezdušových plášťů na silnici. Absence duše znamená nulové defekty způsobené přiskřípnutím, můžete tedy jezdit s nižším tlakem. Nižší tlak v pneumatikách zvyšuje trakci, ovladatelnost a pohodlí, a jízda je navíc méně únavná. Ale to nejlepší nakonec: tmel na pláště utěsní proražená místa, jakmile se vyskytnou.

  • Představec kompatibilní s technologií Blendr:
    Technologie Bontrager umožňuje instalovat příslušenství přímo na představec pro výsledný elegantní vzhled a maximálně snadné použití.

Tabulka velikostí

O značce TREK

Americký výrobce špičkových jízdních kol na kvalitních lehkých hliníkových rámech.