Silniční kolo Trek Domane SL 7 eTap - matte charcoal/trek black

Vysoce výkonné silniční kolo Domane SL 7 Disc eTap je určené pro vytrvalostní jízdu. Má elektronický pohon Sram Force eTap pro přesné řazení v jakýchkoli podmínkách. Díky rámu z lehkého karbonu OCLV s předním a zadním pružícím prvkem IsoSpeed, karbonovým kolům a hydraulickým kotoučovým brzdám je pohodlné a rychlé při dlouhých jízdách. Má rovněž úložný prostor se snadným přístupem k ukládání nezbytností pro jízdu. Více

173 421 Kč
Ušetříte: 19 269 Kč 192 690 Kč (sleva 10%) Transparentní cena
  • Vyberte variantu pro upřesnění dostupnosti.

Základní informace

Kategorie Závodní silniční kola
Určení pánské, dámské
Značka TREK
Katalogové číslo 32996_A

Technické parametry

Barva rámu šedá
Velikost kola 44, 47, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
Průměr kol 700c
Konstrukce Bez odpružení
Sezóna 2022
Opotřebení nové
Modelová řada Domane
Pokročilost jezdce Závodní, Sportovní
Materiál rámu karbon
Brzdy kotoučové brzdy
Rychlosti/převody 2x12
Hmotnost 8,90 kg
Rám Karbon OCLV řady 500, přední a zadní IsoSpeed, vnitřní úložný prostor, kónická hlavová trubka, vnitřní vedení lanek, držák řetězu 3S, kompatibilní s DuoTrap S, úchyty na blatníky, kotouč s úchytem Flat Mount, pevná osa 142 x 12 mm.
Vidlice Domane SLR karbon, kónický karbonový sloupek, vnitřní vedení brzdových lanek, úchyty na blatníky, kotouč s úchytem Flat Mount, karbonové patky, pevná osa 12 x 100 mm.
Přední kolo Bontrager Aeolus Pro 3V, karbon OCLV, možnost použití bezdušových plášťů, šířka ráfku 25 mm, pevná osa 100 x 12 mm.
Zadní kolo Bontrager Aeolus Pro 3V, karbon OCLV, možnost použití bezdušových plášťů, šířka ráfku 25 mm, unášeč SRAM XD-R, pevná osa 142 x 12 mm.
Kliky Měřič výkonu SRAM Force AXS, 46/33, velikosti – 44,47 (165mm), 50,52 (170mm), 54,56 (172.5), 58,60,62 (175mm)
Převodníky 46/33
Střed SRAM DUB, T47 závitované, vnitřní ložisko.
Přesmykač SRAM Force eTap AXS, braze-on.
Přehazovačka SRAM Force eTap AXS, pastorek max. 36 zubů.
Kazeta SRAM Force, XG-1270, 10-33, 12 rychlostí.
Řídítka Bontrager Elite IsoZone VR-SF, slitina, 31,8 mm, vnitřní vedení Di2, dosah 75 mm, oblouk 128 mm
Omotávka Omotávka řídítek Bontrager Supertack Perf.
Představec Bontrager Pro, objímka 31,8 mm, kompatibilní s Blendr, 7 stupňů
Sedlo Bontrager Arvada Comp, ocelové ližiny, šířka 138 mm.
Sedlovka Karbonový vnitřní sedlový nástavec Bontrager, integrovaný úchyt na světlo, offset 20 mm

Popis produktu

Specifikace může být výrobcem změněna bez udání důvodu.
Obrázky produktů jsou pouze orientační.

Vysoce výkonné silniční kolo Domane SL 7 Disc eTap je určené pro vytrvalostní jízdu. Má elektronický pohon Sram Force eTap pro přesné řazení v jakýchkoli podmínkách. Díky rámu z lehkého karbonu OCLV s předním a zadním pružícím prvkem IsoSpeed, karbonovým kolům a hydraulickým kotoučovým brzdám je pohodlné a rychlé při dlouhých jízdách. Má rovněž úložný prostor se snadným přístupem k ukládání nezbytností pro jízdu.

Je pro vás vhodné, pokud…
Jezdíte rychle, ale chcete jezdit ještě rychleji. Chcete využít rychlostní výhod lehkého karbonového rámu, karbonových kol a přesného elektronického řazení, které bude fungovat stále rychle a spolehlivě.

Získáte toto vybavení
Rám z karbonu OCLV řady 500 se stabilní vytrvalostní geometrií a předním a zadním odpružením IsoSpeed tlumícím vibrace, výkonné kotoučové brzdy s úchytem Flat Mount, kompletní elektronický pohon Sram Force eTap 2x12 pro přesné řazení. Dále kola Bontrager Aeolus Pro 3V z karbonu OCLV umožňující použití bezdušových plášťů, řídítka Bontrager Elite IsoZone tlumící nerovnosti povrchu a úchyty na blatníky. Vnitřní úložný prostor a vedení lanek zvyšují možnosti a elegantní vzhled kola.

Na závěr
Domane si vydobylo reputaci rychlého, stabilního a vysoce univerzálního silničního kola pro dlouhé jízdy. Stejně tak se hodí i na největší světové závody. Elektronický pohon Sram Force eTap posouvá svou kategorii na novou úroveň. Řazení je neuvěřitelně přesné, rychlé a za každých okolností spolehlivé.

Proč si je zamilujete

  • S rychlou a spolehlivou elektronickou sadou Sram Force eTap jsou problémy s řazením minulostí.
  • Je osazeno karbonovými koly. Díky tomuto podstatnému upgradu ve výkonu se tak jedná o cenově nejdostupnější silniční kolo v řadě Domane.
  • Přední a zadní pružící prvek IsoSpeed tlumí nerovnosti silnice. V sedle tak vydržíte déle při plné síle.
  • Elegantní vnitřní úložný prostor je univerzálním místem na převážení náčiní a vybavení.
  • Stabilní vytrvalostní geometrie je pohodlná na dlouhé vzdálenosti, ale stále se jedná o rychlé závodní kolo.

Technologie a funkce:?

  • Bezdrátová elektronická sada Sram eTap:
    Bleskové řazení, vysoká odolnost a extrémně nízká údržba.

  • Výhoda hladké jízdy:
    Pružné prvky IsoSpeed vpředu a vzadu pohlcují nerovnosti, které vás tedy tolik neunaví, a vydržíte déle v plném nasazení.

  • Extra prostor pro pláště:
    Domane pojme pláště až do šířky 38c, abyste rychle a spolehlivě zdolali i ty nejhrbolatější pasáže.

  • Uložte si nezbytnosti:
    V praktické rámové přihrádce můžete převážet náčiní a vybavení.

  • Zadní pružící prvek IsoSpeed:
    Základem technologie kol pro vytrvalostní závody značky Trek zaměřené na pohodlí je pružící prvek IsoSpeed, který je výsledkem 18-ti měsíční studie výkonnosti závodního kola na náročných silnicích a vlivu tohoto výkonu na jezdce.

  • Přední pružící prvek IsoSpeed:
    Technologie předního pružícího prvku IsoSpeed společnosti Trek je průlomem v hladké jízdě. Zavádí nový standard v pružnosti přední části kola, která zvyšuje hladkost a vyváženost, abyste mohli jezdit rychleji, déle a s plným nasazením.

  • 500 Series OCLV:
    Řada karbon OCLV 500 se vyznačuje jedinečným vyvážením nízké hmotnosti, odolnosti a tuhosti, které je charakteristické pro propracované technologie používané při výrobě rámu, jimiž se značka Trek odlišuje od konkurence.

  • Pro vytrvalostní jízdu:
    Pro nejmodernější kola na vytrvalostní závody na světě jsme vyvinuli nejstabilnější závodní geometrii na světě. Zachovali jsme závodní styl, avšak s poněkud vyšší hlavovou trubkou pro lepší stabilitu a větší pohodlí po celou dobu jízdy.

  • Geometrie Endurance:
    Výkon. Stabilita. Vítězství. Geometrie Endurance Trek maximalizuje ovladatelnost a odezvu prostřednictvím speciálně přizpůsobeného rozložení hmotnosti cyklisty.

  • Extra prostor pro pláště:
    Extra prostor pro pláště boří hranice možností pro Domane. Závoďte, jezděte a objevujte.

  • Vnitřní vedení lanek:
    Náš vnitřní systém vedení lanek doslova eliminuje tření pro snadné řazení ve všech podmínkách. Vývoj trval tři roky, ale čekání se vyplatilo.

  • Diskové brzdy s úchytem Flat Mount:
    Nové diskové brzdy Flat Mount jsou elegantnější, lehčí a menší než tradiční diskové brzdy a poskytují mimořádný výkon a účinnost i v drsných podmínkách.

  • Mikronastavitelná sedlovka:
    Novou sedlovku lze mikro nastavovat. Je lehká, silná, nesmírně aerodynamická a snadno použitelná. I milimetrové vychýlení v geometrii může ovlivnit vaši rychlost. Nová sedlovka vám umožní nastavit nejrychlejší pozici s nejnižším profilem.

Tabulka velikostí

O značce TREK

Americký výrobce špičkových jízdních kol na kvalitních lehkých hliníkových rámech.