Podsedlové uchycení na duši Specialized Bandit - black

Takže Vy byste rádi, aby Váš stroj měl minimální množství doplňků a přitom byl praktický? Road Bandit pro jezdce na silničních kolech spojuje to nejlepší z obou světů svou jednoduchostí a praktičností. Více

Prodej produktu ukončen.

Vyberte si prosím podobné zboží.

Základní informace

Kategorie Podsedlové brašny
Značka Specialized
Katalogové číslo 27116-9940

Technické parametry

Barva černá
Sezóna 2019
Vlastnosti zadní
Montáž pod sedlo
Upevnění zacvakávací (Klick Fix apod.)
Velikost uni

Popis produktu

Takže Vy byste rádi, aby Váš stroj měl minimální množství doplňků a přitom byl praktický? Road Bandit pro jezdce na silničních kolech spojuje to nejlepší z obou světů svou jednoduchostí a praktičností. Do konstrukce nosiče jsme integrovali patentovaný Road Tube Spool, díky čemuž má velice vstřícný design. Díky jeho kompaktnosti ho přišroubujete pod své SWAT™ kompatibilní sedlo a navíc je vybaven jednoduchým popruhem na suchý zip, a bezpečně udrží náhradní duši, bombičku a trysku pro CO2 a montážní páku na duše. Jedním trhnutím popruhu se dostanete dovnitř a budete mít vše, co budete potřebovat, abyste mohli vyměnit duši ve chvíli, kdy čas bude obzvláště důležitý.

  • Má jedinečný design, díky kterému ho přišroubujete přímo pod sedlo, které má kompatibilní SWAT upínání.
  • Individuální kapsy pro hlavu CO2 bombičky, duši pro horská kola, přiloženou dvoustrannou montážní páku na duše a 25g bombičku s XO2 zaručují kompaktní a bezpečné úložiště.
  • Pevný, lehký, voděodolný popruh Velcro®.
  • Montpáka a hlava CO2 je součástí
  • Duše, CO2 bombička a hlavice nejsou přiloženy

O značce Specialized