Dárkový certifikát - Retül Sizing

Poukaz na Retül Sizing. Jedná se o zkrácený proces Retül Fitu, který vede k nastavení stěžejních parametrů pozice jezdce. Více

2 490 Kč
  • Dostupnost zvolené varianty:
    Eshop - skladem, ihned k odeslání na email

Základní informace

Kategorie Dárky pro cyklistu
Katalogové číslo BG-RETUL

Technické parametry

Sezóna 2020
Velikost uni

Popis produktu

Poukaz v hodnotě 2190,- Kč, určený na základní upravení Retül sizing.

Jedná se o zkrácený proces Retül Fitu, který vede k nastavení stěžejních parametrů pozice jezdce. Vyšetření tělesných parametrů se omezí na ty nejdůležitější testy a při nastavování posedu je pozice jezdce snímána pouze z jedné strany, nedochází tedy k porovnání symetrie. Nastavení je díky tomu výrazně rychlejší, přitom Vás o žádný důležitý bod Retül Fitu neochudí. Retül Sizing je zaměřen na nastavení těchto parametrů:

• Nastavení výšky a předozadní pozice sedla

• Výběr vhodného modelu sedla

• Nastavení délky a sklonu představce

• Nastavení správné pozice kufrů (zámků na tretrách)

• Výběr a vyzkoušení vhodných vložek do treter

Výsledkem je orientační nastavení vhodného posedu na kole, které je časově méně náročné, trvá okolo 70 min. Pokud toužíte po detailním procesu, který je vyvinut pro profesionální cyklisty, bude pro Vás vhodnější Retül Fit.

Platnost certifikátu je 1 rok.



Pro uplatnění stačí na eshopu nebo prodejně využít unikátní kód, který obdržíte emailem po dokončení objednávky, není potřeba nic tisknout.

Certifikát je možné uplatnit i pro částečné úhrady. Aktuální zůstatkovou hodnotu Vám vždy na požádání sdělí naše obsluha.