Cyklistické tretry Northwave Blaze Plus - black/white/red

Závodní MTB tretry s tuhou karbonovou podrážkou, které vynikají nízkou hmotností a poskytují nekompromisní výkon. Jednoduché a efektivní zapínání pomocí strunového kolečka SLW2. Více

Prodej produktu ukončen.

Vyberte si prosím podobné zboží.

Základní informace

Kategorie Sportovní, závodní MTB tretry
Určení pánské
Značka Northwave
Katalogové číslo 80172011-03

Technické parametry

Barva černá, bílá
Sezóna 2017
Pokročilost závodní
Podrážka karbon
Zapínání boa systém
Použití horské kolo
Vhodné pedály spd, crank brothers, look
Váha 360g

Popis produktu

Northwave Blaze Plus jsou špičkové závodní MTB tretry vybavené tuhou karbonovou podrážkou s indexem tuhosti 12,0, která zaručuje maximální přenos sil do pedálů. Podrážka je opatřena kvalitními gumovými výstupky pro lepší záběr při nutnosti sesednutí z kola v náročném terénu. Tretry vynikají nízkou hmotností pouhých 360 gramů a jsou anatomicky tvarované tak, aby udržely nohu cyklisty ve správné pozici na pedálu a zajistily optimální přenos sil na kliky bez ztrát energie.

Jednoduché a efektivní zapínání pomocí lankového kolečka SLW2 umožňuje utahovat či povolovat tretry po jednotlivých krocích, postranní knoflík pak má dvě funkce: po stlačení umožňuje mikropovolení, při nadzvednutí pak kompletně povolí utažení tretry. Kompletně přepracovaný systém je navíc lehčí a objemově úspornější.

Svršek boty obsahuje speciální vstřikované výztuhy, které brání nohy před zraněním při střetu s kameny, větvemi a dalšími překážkami na trati.

Hlavní přednosti:

  • 3D podrážka s karbonovou vložkou v oblasti pedálu a indexem tuhosti 12,0
  • výztuhy pro větší ochranu
  • svršek BioMap vyrobený z ultralehké polyuretanové pěny eliminuje otlaky
  • svařované výztuhy pro zvýšenou ochranu nohy
  • dvě lanková kolečka SLW2 pro utahování tretry postupnými kroky a celkové povolení pomocí jediného pohybu zajišťují rovnoměrné rozložení tlaku
  • integrovaný systém opory paty šetří hmotnost a zbraňuje nechtěnému vyzutí tretry
  • hmotnost: 360 g

Tabulka velikostí

O značce Northwave

Značka Northwave je známým výrobcem kvalitních cyklistických treter a oblečení na kolo. Vybrat by si měl jak rekreační cyklista, tak i závodník. Značka pochází z Itálie.