Celoodpružené horské kolo Trek Fuel EX 5 29 - Trek Black

Fuel EX 5 je ideální základem v nabídce celoodpružených allmountain/trailových kol. 130mm předního a zadního odpružení od Rock Shoxu, stejný hliníkový rám jako u highendových modelů, řazení 1x10, rychlá 29palcová kola a hydraulické diskové brzdy Shimano Deore činí ze stroje Fuel EX 5 velmi výkonné a mimořádně univerzální horské kolo za skvělou cenu. Více

Prodej produktu ukončen.

Vyberte si prosím podobné zboží.

Základní informace

Kategorie Trail, all mountain kola
Určení pánské
Značka TREK
Katalogové číslo 23473-A

Technické parametry

Barva rámu černá
Průměr kol 29
Konstrukce Celoodpružené
Sezóna 2019
Opotřebení nové
Modelová řada Fuel EX
Pokročilost jezdce Sportovní
Materiál rámu hliník
Brzdy kotoučové brzdy
Rychlosti/převody 1x10
Rám Hliník Alpha Platinum, ABP, Boost148, ochrana proti protočení řidítek Knock Block, plovoucí uchycení tlumiče, EVO link, kónická hlavová trubka, Mino Link, vnitřní vedení lanek Control Freak, chránič dolní rámové trubky, PF92, ISCG 05, geometrie G2, zdvih 130 mm
Vidlice RockShox Recon RL, vzduchové odpružení Solo Air, tlumení Motion Control, kónický sloupek, geometrie G2 s offsetem 51 mm, Boost110, zdvih 130 mm
Tlumič RockShox Deluxe RL, 210x52,5 mm
Přední náboj Bontrager Boost110
Zadní náboj Zapouzdřené ložisko Bontrager, slitinová osa, Boost148
Ráfky Dvoustěnný ráfek Bontrager
Přední plášť Bontrager XR3, 29x2,30"
Zadní plášť Bontrager XR3, 29x2,30"
Kliky Race Face Ride
Převodníky 30T Cinch (pro přímou montáž)
Střed PF92
Řazení Shimano Deore M6000, 10 rychlostí
Přehazovačka Shimano Deore M6000, Shadow Plus
Kazeta SunRace, 11-42, 10 rychlostí
Přední brzda Hydraulická disková verze Shimano MT200
Zadní brzda Hydraulická disková verze Shimano MT200
Řídítka Slitina Bontrager, 31,8 mm, prohnutí 15 mm, šířka 720 mm
Gripy Bontrager XR Trail Comp, nylonový zámek Lock-On
Představec Bontrager Rhythm Comp, objímka 31,8 mm, 0 stupňů
Sedlo Bontrager Arvada
Sedlovka Slitina Bontrager, hlava s 2 šrouby, 31,6 mm, offset 12 mm
Pedály bez pedálů

Popis produktu

Fuel EX 5 je ideální základní platformou v nabídce celoodpružených kol na traily. 130mm přední a zadní odpružení, stejný hliníkový rám jako u highendových modelů, řazení 1x10, rychlá 29palcová kola a hydraulické diskové brzdy činí ze stroje Fuel EX 5 velmi výkonné a mimořádně univerzální horské kolo za skvělou cenu.

Je pro vás vhodné, pokud…
Jste připraveni vyrazit na celoodpruženém kole a chcete univerzální stroj na traily s rychlými 29palcovými koly za skvělou cenu. Chcete stroj s odezvou, který je spolehlivý a výkonný, abyste ho měli vždy pod kontrolou.

Získáte toto vybavení
Lehký hliníkový rám Alpha Platinum s rychlými 29palcovými koly a 130mm předním a zadním zdvihem. Vzdálenost nábojů Boost 148/110 pro větší sílu a prostor pro plášť, odolné řazení Shimano Deore 1x10 a plně seřiditelné vzduchové odpružení RockShox.

Na závěr
Celoodpružený výkon za přijatelnou cenu. Fuel EX 5 má stejný rám a komponenty odpružení jako highendové slitinové modely řady Fuel EX. 130mm zdvih, šířka náboje Boost 148/110 a řazení Shimano 1x10 z tohoto stroje činí ideální základní model do světa celoodpružené jízdy na trailech.

Proč si je zamilujete
Získáte parádní prvky a nejnovější inovace v oblasti horských kol za jedinečnou cenu.
Je stejně schopné jako mnohem dražší trailová kola.
Je ideální pro ty, kteří nechtějí pořád jezdit na stejných trasách, a naopak chtějí prozkoumat vše možné, od XC maratonů po impozantní sjezdy.

Technologie a funkce:

  • ABP - Naše patentovaná technologie Active Braking Pivot umožňuje odpružení pracovat nezávisle bez ohledu na to, zda šlapete na brzdy či nikoli. Hladké a řízené odpružení, které vždy funguje dokonale.

  • Straight Shot a Knock Block - Zbrusu nový design rámu značky Trek s názvem Straight Shot se zabudovanou ochranou rámu Knock Block optimalizuje poměr tuhosti a hmotnosti pro lepší odezvu.

  • Alpha Platinum Aluminum - Náš prvotřídní lehký hliník je extrudovaný, odlehčený v několika bodech a hydroformovaný do propracovaných trubek pro maximální tuhost a minimální hmotnost.

  • Boost148/110 - S širšími patkami (přední 110 mm, zadní 148 mm) získáte tuhost 27,5” kola s výhodami 29” kola. A zadní Boost148 umožní osadit širší pláště a větší převodník bez dopadu na q-factor a účinnost šlapání.

  • Nastavitelná geometrie Mino Link - Jednoduchým otočením matice lze doladit úhel hlavové trubky o 1/2 ° a výšku středového složení o 10 mm. Otočte systém Mono Link a vyberte si mezi nastavením s položenější hlavou a nižší výškou středového složení či postavenější hlavou a vyšším středovým složením. K dispozici pouze u značky Trek.

  • Vedení kabeláže Control Freak - Nejlehčí, nejtišší a nejuniverzálnější systém kabeláže, který umožňuje vést - jakoukoli kombinaci lanek, ať řadicích, brzdových, zamykacích či v sedlovce, přímo uvnitř rámu pro elegantnější vzhled.

  • Geometrie G2 - Pokročilá geometrie rámu a vidlice s offsetem propůjčují našim 29 přesné ovládání při nízkých rychlostech bez ohrožení stability při rychlostech vysokých. Nazýváme ji geometrie G2 a právě díky ní jsou tato 29“ kola lépe ovladatelnější, než modely jiných značek.

Tabulka velikostí

O značce TREK

Americký výrobce špičkových jízdních kol na kvalitních lehkých hliníkových rámech.