Stali jsme se oficiálním prodejcem cyklistické značky RAPHA!

Ve Vindyšově továrně máme v rámci nabídky Ski a Bike Centra Radotín na stojanech a pultu kolekci dnes již kultovní značku RAPHA. Brzy najdete také na našem e-shopu.

Kolekce Rapha pouze a přímo v kamenném obchodě SBCR

Dostat značku Rapha do Česka je rozhodně výzva. A teď je důvod trochu slavit, protože se nám to povedlo. Od této chvíle už nemusíte vybírat a objednávat pouze online. Najdete ji totiž přímo na stojanech našeho kamenného obchodu Ski a Bike Centrum Radotín.

- - - - -

Jsme prvním a jediným prodejcem Rapha v České republice. V našem obchodě máme speciální Rapha zónu.
 

Zelenomodrá kombinace Flyweight Bib Shorts a Flyweight Jersey. Model ideální pro horká léta, kdy vás stihnou letní bouřkové přeháňky. Najdete v aktuální kolekci Classic.

Core, Pro I Classic kolekce v Radotíně

Najdete u nás desítku modelů a barevných kombinací ze všech tří kolekcí, která Rapha nabízí. Podle mnohých nejkultovnější brand, značku s nejvyšší mírou affinity a rozhodně fenoména v CC fashion průmyslu.
 

Vyzkoušejte, vyberte, kupte

Díky nám si teď můžete jednotlivé modely vyzkoušet, osahat. Porovnat, jak se cítíte v konkrétní velikosti. Jak na vás vynikne barevné provedení. Vyzkoušíte, prohlédnete na vlastní oči a případně s vámi můžeme řešit doobjednávky konkrétních modelů, barevných variací a velikostí.

Pojďte si je k nám zkusit na vlastní kůži a mrknout na sebe do zrcadla!

SKI A BIKE CENTRUM RADOTÍN - VINDYŠOVA TOVÁRNA
PRAHA 5 - RADOTÍN, NA BETONCE 2, 150 00
[email protected]

- - - - - - - - -
Aktuálně přímo v Radotíně !!!